back

Despre cursurile de prim ajutor

Vezi ce cursuri ti se potrivesc

Cursurile sunt predate de medici, atestati ca formatori de prim ajutor premedical, iar Crucea Rosie pune la dispozitie toate materialele necesare.Oferim cursuri de prim ajutor pentru institutii, precum si o gama larga de cursuri pentru publicul larg. Vezi in meniul din stanga toate cursurile noastre.

Cursul de prim ajutor de baza se finalizeaza cu un examen, in urma caruia se primeste un certificat de absolvire si o legitimatie, care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor de baza.

Durata unui curs este de 12 ore.

Crucea Rosie Romana organizeaza cursuri de prim ajutor de baza in conformitate cu prevederile Legii 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Legii nr. 524/2004 pentru modificarea si completarea Legii SNCRR care stipuleaza ca, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, aceste cursuri sunt obligatorii.

In urma evaluarii facute de reprezentantul Centrului European de Referinta pentru acordarea primului ajutor, al Federatiei Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a primit confirmarea ca organizeaza cursuri de prim ajutor in conformitate cu normele Europene de Prim ajutor. Astfel certificatele de absolvire eliberate de Crucea Rosie Romana vor contine si emblema Centrului European de Referinta in acordarea Primului Ajutor.

Crezi ca nu ti se poate intampla si tie?
Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD