back

Stiri

11.05.2009

Voluntarii din Harghita, premiati de Ziua Internationala a Crucii Rosii

Mai multi voluntari ai filialei de Cruce Rosie Harghita au primit distinctii, vineri, 8 mai, cu ocazia Zilei Internationale a Crucii Rosii si a Semilunei Rosii.

Mai multi voluntari ai filialei de Cruce Rosie Harghita au primit distinctii, vineri, 8 mai, cu ocazia Zilei Internationale a Crucii Rosii si a Semilunei Rosii. Evenimentul a fost organizat de filiala Harghita a Crucii Rosii Romane in sala de festivitati a scolii generale 'Jozsef Attila' din Miercurea Ciuc, unde au fost prezenti zeci de voluntari, de diferite varste, din intreg judetul. Pentru inceput a fost inmanat 'Premiul Media' jurnalistilor Csucs Maria si Csucs Peter, de la redactia in limba maghiara a Televiziunii Romane. De asemenea, au primit Premiul 'Puterea Umanitatii', oferit de Crucea Rosie Harghita, Janicka Hoogeven si Hans Hoogeven, de la Fundatia Karmel International din Olanda, si Morten Brekke, de la Crucea Rosie Norvegiana, care, prin donatiile oferite in ultimii patru ani, au contribuit semnificativ la derularea programelor sociale din judet. Au fost inmanate distinctii simbolice 'aur', 'argint' si 'bronz' si voluntarilor care activeaza de mai mult timp in cadrul Crucii Rosii harghitene. Directorul filialei de Cruce Rosie Harghita, Zsigmond Eva, a afirmat ca in judet activeaza aproximativ 400 de voluntari, 'numar foarte mare comparativ cu alte judete si tinand de situatia actuala cand fiecare este preocupat de propriile probleme'.

Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD