back

Comunicate

01.06.2010

Peste 1300 de batrani vor primi dispozitive kosmodisk de la Crucea Rosie

Crucea Rosie Romana in parteneriat cu S.C. Studio Moderna S.R.L. vine in sprijinul persoanelor in varsta, cu venituri reduse, care sufera de dureri de spate. Peste 1300 de dispozitive medicale Kosmodisk, donate de S.C. STUDIO MODERNA S.R.L, vor fi  distribuite, incepand de saptamana viitoare, persoanelor cu venituri mici din 21 de judete: Alba, Arad, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Sect. 1, sect. 3, Tulcea, Vrancea.

Dispozitivul Kosmodisk, destinat eliminarii sau ameliorarii semnificative a durerilor de spate, se va acorda numai pe baza de ancheta sociala persoanelor cu venituri mici, care au afectiuni ale coloanei vertebrale. Voluntarii Crucii Rosii care vor distribui dispozitivele Kosmodisk la domiciliul beneficiarilor, le vor face si un instructaj de folosire al acestora.

„Foarte multe persoane in varsta, aflate in baza noastra, de date sufera de dureri de spate. Acesta este motivul pentru care ne bucura foarte mult gestul umanitar al S.C. Studio Moderna. Alaturi de sprijinul cu alimente, haine si produse de igiena, batranii vor primi si aceste dispozitive medicale, care speram ca le va alina suferinta”, a declarat Iuliana Ghidu, manager proiecte sociale.

„Inca o data am dorit sa fim aproape de cei suferinzi si lipsiti de posibilitati materiale. Multumim pentru sprijinul acordat de catre Crucea Rosie, in actiunile noastre de a oferi sprijin acolo unde chiar este nevoie”, a mai adaugat Angela Biletcaia, Director General Studio Moderna.
Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD