back

Comunicate

27.11.2010

Crucea Rosie Romana si AXN lanseaza campania sociala “Fii generos! Ajuta o familie de sarbatori!“

Crucea Rosie Romana impreuna cu AXN si real,- Hypermarket – lanseaza sambata, 27 noiembrie a.c., campania  pentru colecta de rechizite pentru copiii proveniţi din familii nevoiase - “Fii generos! Ajuta o familie de sarbatori!“.
Lipsa incaltamintei sau a imbracamintei, precum si a rechizitelor scolare sunt motivele pentru care sute de parinţi nu-si pot trimite copiii la scoala. Crucea Rosie Romana impreuna cu AXN si real,- Hypermarket, si-au propus sa vina in sprijinul copiilor nevoiasi din localitaţile Comanesti, Margineni si Rachitoasa din judeţul Bacau si localitaţile Pecica si Nadlac din judeţul Arad. Copiii provenin din familii care traiesc intr-o stare de saracie extrema, cauzata de inundaţiile din vara acestui an, precum si de agravarea crizei economice.

Campania “Fii generos! Ajuta o familie de sarbatori!“ consta in strangerea de rechizite prin donaţii in magazinele real,- din Bucuresti,  Bacau si Arad, in perioada 27 noiembrie – 30  decembrie 2010.  Rechizitele donate de cetaţeni se colecteaza in recipiente special amenajate si amplasate dupa linia caselor de marcat din magazine. La finalul campaniei, rechiziteleor vor fi distribuite cu ajutorul voluntarilor Crucii Rosii Romane la domiciliul beneficiarilor. Alaturi de rechizite, copii vor primi si jachete de iarna, oferite prin sprijinul financiar AXN.

“Sunt familii pentru care mancarea preferata este painea. Grija acestor familii faţa de viitorul copiilor lor  -  faţa de scoala – este demult abandonata. Credem ca prin acest sprijin pe care incercam sa-l oferim familiilor nevoiase, ii putem ajuta sa retrimita sau sa pastreze copiii la scoala”, a declarat Andreea Furtuna, coordonator proiect Crucea Rosie Romana.

Campania  “Fii generos! Ajuta o familie de sarbatori!“ va fi lansata de doamna Margareta Paslaru, voluntar de onoare al Crucii Rosii Romane, in magazinul Real Pallady, sambata 27 noiembrie, incepand cu ora 13:30.
Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD