back

Stiri

06.12.2010

Pe 5 decembrie, Filiala Tulcea si-a premiat voluntarii

Pe 5 decembrie a avut loc ce-a de-a treia editie a “Galei Voluntarului” organizara de  Filiala Tulcea a Crucii Rosii Romane cu ocazia Zilei Internationale a Voluntariatului. A fost un  prilej de multumire si recunostinta fata de cei care, timp de un an de zile, si-au dedicat timp, efort, rabdare si pricepere pentru a-i ajuta pe semenii lor aflati in nevoie.
"Anul acesta a fost cu totul special. Natura dezlantuita, care a lasat in urma zeci de familii fara agoniseala de o viata, a pus la incercare capacitatea de interventie a filialei atat din punct de vedere al resurselor materiale si financiare, dar mai ales al resursei umane", a declarat directorul filialei de Cruce Rosie Tulcea, dna. Simona Covaliov. "A fost momentul in care voluntarii, trecand unii adeseori peste oboseala serviciilor de noapte, peste propriile griji, neimpliniri si tristeti, au incarcat si descarcat tiruri  cu tone de ajutoare umanitare, au mers cu barca din poarta in poarta, ajutandu-i pe sinistrati, punandu-si uneori chiar propriile vieti in pericol" a mai spus Simona Covaliov.

Diploma de excelenta pentru 13 ani de voluntariat pusi in slujba Crucii Rosii a fost acordata dnei Gherghina Unguru, iar titlul de Voluntar al anului 2010 a fost cucerit de tanarul Marius Tarcatu. Alti zece voluntari au primit diplome de merit si diplome de recunostinta din partea conducerii Filialei de Cruce Rosie Tulcea.

Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD