back

Stiri

25.09.2012

Iuliana Tudor - primul Ambasador al Crucii Rosii Romane

Iuliana Tudor este Ambasadorul Crucii Rosii Romane, incepand din 23 septembrie 2012. De la prima colaborare oricine putea vedea in Iuliana Tudor  un om dedicat activitatii de voluntariat, un om cu initiativa in privinta actiunilor umanitare, un om care de patru ani este mereu alaturi de proiectele propuse de Crucea Rosie. Numai anul acesta Iuliana Tudor a participat la doua actiuni importante ale Crucii Rosii – a fost in judetele afectate de caderile masive de zapada unde a discutat cu oamenii, a impartit alaturi de voluntari alimente, apa, imbracaminte. In aprilie, in preajma sarbatorilor de Paste, Iuliana a strabatut trei judete cu Caravana Bancii de alimente, a participat la tabara de prim ajutor de la Gradistea si a urmat cursurile de prim ajutor. Niciodata nu a ezitat sa raspunda prezent la orice solicitare de a-si asocia imaginea de Crucea Rosie.

“Iuliana Tudor este primul Ambasador al Crucii Roşii Române. Este de remarcat gradul ei de implicare, cât de mult îi pasă! În tot acest timp nu a venit doar să filmeze pentru emisiuni, ci s-a implicat – vorbeşte cu victimele, ne urmează prin ţară, se gândeşte la proiecte noi… este unul dintre cei mai sufletişti voluntari ai Crucii Roşii”, a declarat doamna Mihaela Geoana, presedintele Crucii Rosii Romane.

La primirea titulaturii, Iuliana Tudor a marturisit: “M-am întrebat ce le dă putere oamenilor care-şi dăruiesc timpul şi priceperea pentru Crucea Rosie. Urmându-i la câteva acţiuni, am lăsat microfonul jos şi am oprit camera de filmat. Aşa am devenit voluntar. Apoi am continuat să sprijin proiectele Crucii Rosii. An de an, cu fiecare Gală, am devenit un om mai bun, un om mai implicat. M-a emoţionat momentul de la Gala de anul acesta, când doamna Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române, mi-a pus în mâini nu numai distincţia de Ambasador ci şi o mare responsabilitate – aceea de a face cunoscute principiile Crucii Rosii Romane. Sunt recunoscătoare şi onorată şi sper ca împreună să aducem în atenţia oamenilor proiecte care să le schimbe viaţa în bine!”.Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD