back

Comunicate

18.12.2012

Sofia Vicoveanca, Maria Buza si Dan Helciug vor colinda pentru Crucea Rosie Romana

Sofia Vicoveanca, Maria Buza si Dan Helciug, voluntari pentru o zi in cadrul Crucii Rosii Romane,  vor interpreta azi, 18 decembrie, colinde si cantece de voie buna in Real Hypermarket AFI Palace Cotroceni. Scopul acțiunii umanitare este colecta de alimente de baza pentru persoanele nevoiase.
Cei trei artisti se vor alatura apoi clientilor Real Hypermarket pentru a participa la concursul „Ne dati ori nu ne dati”.  Timp de 30 de minute, fiecare vedeta va incerca sa convinga cat mai multe persoane sa doneze alimente pentru programul Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane.  Evenimentul se va bucura de participarea doamnei Mihaela Geoana, presedinte al Crucii Rosii Romane si a doamnei Margareta Paslaru, voluntar de onoare al CRR.

Ii asteptam pe cei care doresc sa faca donații pentru Banca de Alimente dar si pe toti cei care doresc sa se bucure de programul de colinde interpretat de vedetele lor preferate, in magazinul Real Hypermarket incepand cu ora 18.00.

Crucea Rosie Romana organizeaza, in perioada 14 decembrie 2012 – 15 ianuarie 2013, mai multe actiuni si evenimente umanitare in tara, menite sa aduca bucurie persoanelor care au cea mai mare nevoie de ajutor:   
-    12 220 de familii nevoiase din toate judetele tarii si din cele 6 sectoare ale  Bucurestiului vor primi tichete sociale in valoare de 50 lei fiecare;
-    38 450 kg alimente, dulciuri si produse de igiena vor fi distribuite in aceasta perioada in toate judetele din tara prin filialele de Cruce Rosie;
-    200 de copii provenind din familii cu situatie materiala precara din 20 de unitati de invatamant (gradinite, gimnazii, licee ) vor primi la serbarea de Mos Craciun organizata de filiala de Cruce Rosie a Sectorului 1 Bucuresti pachete cu alimente de baza, dulciuri si produse de igiena.
-    300 de copii de la scoala nr. 13 din Bucuresti si 50 de copii din Spitalul Grigore Alexandrescu vor primi dulciuri, fructe si produse de igiena.

Aceste acțiuni nu ar fi fost posibile fara generozitatea  oamenilor care au raspuns apelului lansat de Crucea Rosie Romana de a dona alimente pentru a fi  distribuite prin programul Banca de Alimente. Multumim partenerilor si colaboratorilor nostri: Real Hypermarket, Carrefour Romania, Mega Image, Metro, Colgate Romania, Mars Romania, Titan- Panificatie si Morarit, Noriel, Lowe and Partners, Media-Tique care s-au alaturat idealului nostru de a trai intr-o lume fara foame.
Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD