back

Stiri

11.08.2014

SANITARII PRICEPUTI

In perioada 25 - 30 iulie 2014, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii si Ministerul Administratiei si Internelor (Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta), Etapa Nationala a Concursului pentru Sanatate si Prim Ajutor "Sanitarii Priceputi".

Competitia s-a desfasurat în Complexul de Agrement „Poiana Pinului" din judeţul Buzău.

La concurs au praticipat 230 elevi din clasele IX - XII, membrii ai 46 de echipaje câştigătoare ale fazei judeţene a competiţiei organizate de filialele SNCRR.

Juriul de concurs a fost format din dl. dr. Mihail Voicescu, si dna dr. Sorina Botescu, reprezentanti ai Sediului Central al SNCRR, dna cpt. dr. Monica Dragomir, reprezentant IGSU, dna prof. Camelia Voicu, inspector de specialitate reprezentant al Ministerului Educaţiei Nationale si dna Claudia Stefan, reprezentant al Ministerului Sanatatii.

Castigatorii concursului au fost:

Locul I echipajul Colegiului Dobrogean „Spiru Haret" din Tulcea, jud Tulcea

Locul II echipajul Colegiului National „Mihai Eminescu" din Buzau, jud. Buzau

Locul III echipajul Colegiului National „Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu, jud. Gorj

Mentiunea I echipajul Liceului Teoretic „Tudor Vianu" din Giurgiu, jud Giurgiu

Castigatorii au primit din partea organizatorlor premii constand in produse electronice - telefoane mobile, tablete, aparate foto, cupe, medalii si diplome. Toate echipajele au primit diploma de participare si obiecte promotionale CRR.
Multumim filialelor care au sprijinit echipajele in pregatire si Sediul Central in organizarea si desfasurarea concursului, precum si voluntarilor acestora.

© Crucea Rosie

Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD