back

Stiri

25.01.2016

Prima editie a Galei Crucii Rosii Iasi

Filiala de Cruce Rosie Iasi a organizat, sambătă, 23 ianuarie a.c, prima editie a Galei Crucii Rosii Iasi.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei mai activi voluntari si de asemenea, au fost oferite diplome de onoare reprezentantilor institutiilor locale care sprijina mereu activitatile organizate de Crucea Rosie: Inspectoratul Judetean de Politie (IPJ) Iasi, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Primaria Muncipiului Iasi etc.

"Nu putem decat sa va felicitam pentru ceea ce oferiti. Stim ca voluntariatul poate este cea mai demna forma de manifestare a omeniei. E ca si ostasul care se duce si se inroleaza, chemat fara a fi platit, la fel sunteti si voi si va multumim pentru ceea ce faceti pentru municipiul Iasi. Sunteti o structura profesionalizata din ce in ce mai mult, cu sprijin material din partea autoritatilor locale. Voluntariatul tebuie sa fie o actiune permanenta si sa ne defineasca pe toti. Sa dea Dumnezeu sa devina o obisnuinta aceasta gala si activitatea voastra sa nu fie moderata doar de situatii de urgenta", a declarat primarul Mihai Chirica.

Cei care au participat la Gala Crucii Rosii Iasi au avut ocazia sa afle toate activitatile in care s-au implicat voluntarii pe parcursul anului trecut. De asemenea, la sfarsitul premierii voluntarilor, a avut loc si tombola Crucii Rosii Iasi, care a facut fericiti trei ieseni.

Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD