back

Comunicate

17.02.2016

Pozitia Crucii Rosii Romane fata de acuzatiile aduse de agentul de circulatie Marian Godina la adresa directorului filialei de Cruce Rosie Brasov

Referitor la articolul scris de Agentul de circulatie al IJP Brasov, dl. Marian Godina pe pagina personala de Facebook în data de 15 februarie 2016, articol care face referire la un eveniment petrecut în trafic în data de 8 februarie a.c. prin care acuza directorul filialei de Cruce Rosie Brasov ca a intervenit telefonic la superiorii sai ierarhici, informam urmatoarele:

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania dezavueaza orice comportament sau actiune care submineaza autoritatea institutiilor statului roman.


Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania (SNCRR) a solicitat un punct de vedere în scris directorului filialei de Cruce Rosie Brasov. Clarificarile transmise de directorul de Cruce Rosie Brasov contrazic informatiile prezentate de dl. Marian Godina. Astfel, colega noastra si-a exercitat dreptul de a depune o plangere la IJP Brasov la adresa agentului de circulatie pentru comportament abuziv. Tot din clarificarile transmise, directorul filialei de Cruce Rosie Brasov ne-a anuntat ca îl va da în judecata pe domnul Marian Godina pentru prejudicii de imagine.


Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania considera ca este dreptul fiecarui cetatean al Romaniei sa depuna plangeri în momentul în care le sunt încalcate drepturile sau le sunt aduse prejudicii morale sau materiale.
Avand în vedere cele relatate mai sus, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania are încredere în autoritatile statului roman si pana la solutionarea situatiei în instanta, d-na director al filialei de Cruce Rosie Brasov beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.

Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD