back

Stiri

03.05.2016

Crucea Rosie Romana si Telekom Romania au donat alimente si haine familiilor nevoiase din Vaslui si Vrancea

Crucea Rosie Romana în parteneriat cu Telekom Romania au organizat în perioada 28 martie - 18 aprilie o campanie de colectare de alimente si haine pentru familiile nevoiase din judeţele Vaslui si Vrancea.
Donaţiile au fost distribuite înaintea sarbatorii de Pasti, pe 26 aprilie în judeţul Vaslui, respectiv pe 27 aprilie in judeţul Vrancea, catre 100 de familii si 40 de persoane varstnice, cu sprijinul voluntarilor Telekom Romania si ai Crucii Rosii Romane.

Campania de colectare s-a adresat angajaţilor Telekom Romania, fiind amenajate puncte de colectare în 9 sedii din Bucuresti ale companiei. În total, au fost colectate peste 1600 kg de alimente greu-perisabile (alimente de baza, conserve, paste fainoase, dulciuri, produse instant, apa, etc.) si zeci de pungi cu haine si jucarii, care au fost donate beneficiarilor din județele Vaslui si Vrancea.

„În contextul în care 53% dintre locuitorii din Sud-Estul ţarii sunt expusi riscului de saracie, ne-am dorit sa aducem bucuria Sarbatorilor de Pasti pentru cateva familii din doua judeţe afectate de acest fenomen. Ne-am unit forţele, resursele si mai ales inimile, iar rezultatele nu s-au masurat doar în kilograme de alimente colectate, cat si în zambete si speranţe daruite. Ne bucuram ca aceasta inițiativa a fost foarte bine primita în randul colegilor nostri, care au sprijinit într-un numar mare aceasta acțiune, astfel ca am reusit sa colectam o cantitate semnificativa de alimente si multe haine pe care le-am daruit, împreuna cu voluntari ai Crucii Rosii, beneficiarilor din Vrancea si Vaslui. Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în aceasta campanie si care au dovedit înca o data ca atunci cand suntem solidari suntem cu adevarat puternici", a declarat Ruxandra Voda, Director de Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD