back

Fii generos! Ajuta o familie de sarbatori!

Campanie pentru colectare de rechizite necesare copiilor proveniti din familii nevoiase.

Sunt familii pentru care mancarea preferata este painea... Grija acestor familii fata de viitorul copiilor lor  -  fata de scoala – este demult abandonata.

Inundatiile care au afectat zona Moldovei in anul 2010, la care s-a adaugat agravarea crizei economice au facut ca aceste familii sa traiasca astazi intr-o stare de saracie extrema. In aceste conditii, copii lor sunt condamnati sa renunte la scoala.

Lipsa incaltamintei sau a imbracamintei, precum si a rechizitelor scolare sunt motivele pentru care parintii nu-si pot trimite copiii la scoala.

Crucea Rosie Romana, cu sustinerea financiara a AXN - reteaua internationala de televiziune apartinand concernului Sony Pictures Television International  - si-a propus sa vina in sprijinul a 200 de adolescenti din judetele Arad si Bacau.

Cu un buget de 10 000 de dolari au fost achizitionate jachete de iarna si rechizite pentru copiii din Bacau, Comanesti, Margineni si Rachitoasa (zone afectate de inundatii) si localitatile Pecica si Nadlac din judetul Arad. Aceste cadouri vor fi daruite copiilor si familiilor lor in perioada 8 – 15 decembrie 2010.

Pentru a creste numarul de beneficiari, Crucea Rosie Romana impreuna cu AXN si real,- hypermarket, lanseaza in perioada 27 noiembrie – 30  decembrie 2010, campania pentru colectarea de rechizite - "Fii generos! Ajuta o familie de sarbatori!".

Rechizitele astfel colectate vor fi oferite adolescentilor proveniti din familii nevoiase.

Oricine poate ajuta un tanar sa-si urmeze studiile, donand un caiet, un pix sau un bloc de desen! Fii generos! Ajuta o familie de sarbatori!

Cum poti dona rechizite:

1. Alege rechizite de la rafturile marcate
2. Plateste produsul / produsele la casa
3. Doneaza produsele cumparate in recipientul special amenajat al campaniei aflat dupa casele de marcaj ale hypermarketului real,-

Va asteptam in Hypermarketurile real,- din Bucuresti, Arad si Bacau pentru a oferi o sansa copiilor sa mearga la scoala!
Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD