back

Serviciul de ingrijire medicala la domiciliu

Crucea Rosie Romana este furnizor autorizat de Ministerul Sanatatii si Casa de Asigurari de Sanatate, specializat in servicii de ingrijiri medicale la domiciliu.
Din anul 2016 suntem in contract cu CASMB  astfel ca pacientii asigurati pot beneficia de servicii medicale gratuite, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate in limita fondurilor alocate.

Ingrijirea acasa, intr-un mediu cunoscut, aproape de familie, rude si prieteni contribuie la sporirea gradului de confort al pacientilor. Crucea Rosie Romana desfasoara servicii medicale complete de ingrijire la domiciliu pentru tratamente medicale si nevoile de ingrijire medicala la domiciliu.

Scopul nostru este acela de a asigura asistenta medicala profesionala la domiciliul pacientului, conform unui plan de ingrijire, adaptat fiecarui pacient in parte. Totodata ne propunem sa oferim informatii si asistenta familiei, pentru a asigura cele mai bune ingrijiri, in cele mai bune conditii.

Cine poate beneficia
Cum puteti beneficia de servicii medicale de ingrijiri la domiciliu
Pachet de servicii
Documente utile
Tarife
Serviciul de ingrijire medicala la domiciliu
Conturi deschise la BRD - Piata Romana: RO44BRDE410SV20462054100 LEI RO36BRDE410SV24659404100 EUR RO85BRDE410SV18987804100 USD